автори мислења од комуналец

комуналец

591 ПОСТОВИ 0 КОМЕНТАРИ

Комуналец ги чисти улиците од наносите од поројните дождови

Екипи на јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ денеска во акција за расчистување на градот од наносите од кал и песок што ги предизвикаа...