Последни вести

Квартален Извештај за период 01.01-30.06.2023

Во прилог го прикачуваме кварталниот извештај за ЈПКД Комуналец Струмица   За преглед кликнете овде

Монтажа на полу подземни контејнери

ЈПКД „Комуналец започна со монтажа на полу подземни контејнери низ градот кои ги набави Општина Струмица преку ЈПКД „Комуналец“, а како што најави градоначалникот...

Комуналец - ПРОМО

Комуналец - Видео

Комуналец - Видео

Комуналец - Видео

Комуналец - Видео

Комуналец - Видео

Соопштенија

Монтажа на полу подземни контејнери

ЈПКД „Комуналец започна со монтажа на полу подземни контејнери низ градот кои ги набави Општина Струмица преку ЈПКД „Комуналец“, а како што најави градоначалникот...

Соопштение

Врз основа на податоците од УХМР и најавените високи температури кои се очекуваат во наредните неколку дена, ЈПКД“Комуналец“ – Струмица, апелира до граѓаните на...

Чистење и одржување на јавна средина

Пазари

Пазари

Пазарите во општина  Струмица се на територијата на градот на локации кои овозжуваат лесен пристап за задоволување на потребите на граѓаните од сите делови...

Дистрибуција на вода

Дистрибуција на вода со одржување и реконструкција и доизградба на водоводниот...

Водоснабдувањето на градот Струмица пратставува еден современ водоснабдителниот систем кој е изграден и континуирано се гради, кој се проширува и постојано осовременува повеќе од...

Реализирани проекти

Уредување и одржување на паркови и зелени површини