Контакт

Контакт

Имате прашање, забелешка, примедба или некој ваш предлог кој барате да го разгледаме, слободно контактирате на нашите телефонски броеви, е-пошти или најлесно пополнете ја подолу контакт формата.

Нашите оператори се секогаш овде да реагираат во најдобро светло.

Вашиот ЈПКД Комуналец

КОНТАКТ ФОРМА

  Брз контакт

  Јавна чистоќа и подигање на смет:
  тел: 075 354 543
  е-пошта:

  Водовод и канализација:
  тел: 070 347 622
  е-пошта:

  Градска Капела:
  тел: 076 425 511
  е-пошта:

  Пазари:
  тел: 076 200 571
  е-пошта:

  Градско зеленило:
  тел: 075 248 543
  е-пошта:

  Механизација:
  тел: 072 273 016
  е-пошта:

  Наплатни центри:
  тел: 075 477 455
  е-пошта:

  Дирекција – Централа:
  тел: 034 346 341
  е-пошта:

  Дирекција:
  Ул.“Климент Охридски“ бр. 35 б
  Работно време:
  Понеделник – Петок: 07:00 – 15:00 часот