автори мислења од комуналец

комуналец

625 ПОСТОВИ 0 КОМЕНТАРИ

Генерално чистење на улици низ Струмица

Денес ЈПКД „Комуналец„ Струмица започна со најавената акција за генерално чистење на улиците низ Струмица, поточно се започна со улиците Мајка Тереза и Кољо...

Работна посета на Градоначалникот на Општина Струмица Костадин Костадинов на ЈПКД...

Денес Градоначалникот на Општина Струмица Костадин Костадинов со претставници од Советот на Општина Струмица го посетија Јавното Претпријатие за Комунални Дејности „Комуналец „ Во текот...

Акција за чистење на влезот на градот

Чист град е заедничка цел на ЈПКД „Комуналец“ и општина Струмица. Денеска, кога фреквенцијата на возила беше намалена, екипи на „Комуналец“, од двете страни...

Работна посета на Градоначалникот на Општина Струмица Костадин Костадинов на ЈПКД...

Денес Градоначалникот на Општина Струмица Костадин Костадинов изврши работна посета на ЈПКД „Комуналец„ Струмица. По прошетката низ претпријатието и во разговор со Генералниот Директор...

Чистење на долниот дел од каналот на „Крушевска Република„

ЈПКД „ Комуналец „ – Струмица изврши чистење на долниот дел од каналот на „Крушевска Република„ со што се превенира создавање на поплави од...

ЕКО АКЦИЈА

Во Недела ЈПКД „Комуналец„ Струмица од 07 до 16 часот започнува со голема акција за чистење отпад во градот Струмица. Во акцијата е планирано...

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

ЈПКД КОМУНАЛЕЦ - СТРУМИЦА ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ Потребни документи и информации на линкот : ЈПКД КОМУНАЛЕЦ СТРУМИЦА ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

31 седница на „ АДКОМ„

Со цел за поголема соработка и подобрување на работата на Јавните Комунални Претпријатија, денес во Струмица Здружението на даватели на комунални услуги...

Изградба на нов кружен тек

Екипа на ЈПКД Комуналец деновиве е вклучена во изградба на нов кружен тек на раскрсниците помеѓу улиците Ленинова и 24 Октомври. Со оваа сообраќајно...

Изведба на нова одводна мрежа во Детската градинка во Градскиот парк

Екипа од Водовод и канализација при „ ЈПКД Комуналец „ Струмица завршува со поставување на нова атмосверска одводна канализациона мрежа во дворот на Детската...