автори мислења од комуналец

комуналец

676 ПОСТОВИ 0 КОМЕНТАРИ

Ревизорски извештај 2019

Извештај изработен од овластен ревизор. Истиот можете да го погледнете овде.

Уредување на паркот Центар

ЈПКД „Комуналец„ започна со уредување на паркот Центар. Во проектот е вклучено целосно реновирање на паркот, постојните цвеќни жарданерии се обложуват со гитер тули...

Оглас за продажба по пат на јавно наддавање

По претходно утврден расход на основни средства и опрема сопственост на ЈПКД “Комуналец“ – Струмица се организира продажба по пат на јавно наддавање   Целосниот оглас...

Извештај за сработеното од I – IХ МЕСЕЦ ’22

Според правилата на транспарентност, Јавното претпријатие Комуналец - Струмица го објавува извештајот за сработеното во периодот Јануари - Септември 2022 година.   Целосниот извештај можете да...

ОГЛАС бр. 4/2022

ЈПКД Комуналец го објавуба огласот бр 4 за за вработување на неопределено работно време на даватели на јавни услуги и помошно -технички лица   Целосниот оглас...

Одлука по интерен оглас бр.1 2022 година

Почитувани, одлуките по интерниот оглас распишан на дата 18 Октомври оваа година можат да се погледнат овде и овде

Интерен оглас бр.1 2022 година

Интерен оглас за унапредување на двајца административци.   Комплетнитот оглас можете да го видете овде Целосната пријава можете да ја видете овде

О Г Л А С за продажба на утврден расход на...

ОГЛАС - јавно наддавање на расход по вонреден попис 2021 година -прв Огласот можете да го погледенете овде

Набавка на две нови возила за улично чистење

ЈПКД „Комуналец“ со подршка на Советот на Општина Струмица набави две нови автоматизирани машини за чистење на улиците по најсовремени европски стандарди кои што...

Нов камион за подигање на отпад

ЈПКД Комуналец Струмица од проектот за рурални средини на Општина Струмица доби нов камион за подигање на смет од домаќинствата. Автосмеќарот Форд со капацитет...