автори мислења од комуналец

комуналец

676 ПОСТОВИ 0 КОМЕНТАРИ

Неделна акција

ЈПКД Комуналец продолжува со неделните акции за подобрувањена животната средина, денес екипа започна со чистење од треви, коров и други растенија на најгорниот дел...

Реновирање на езерцето во Градскиот Парк

По немилиот настан во езерцето во Градскиот парк ЈПКД Комуналец набави 7 возрасни нови патки со што езерцето продолжува да го има оној изглед...

Уредување на Водоча

ЈПКД„ Комуналец„ Струмица продолжува со чистењето и уредувањето на влезовите и главната улица низ населените места. Пораи зголемен број на посетители за време на...

Нова канализациона мрежа во Коустурино

Денес Градоначалникот на Општина Струмица Костадин Костадинов заедно со Директорот на ЈПКД „Комуналец„ Струмица Зоран Георгиев го посетија населеното место Костурино каде во привршување...

Одлука по оглас 03/22

Врз основа на објавениот оглас 03/22, донесена е одлука за избор на кандидати.   Целонсата одлука можете да ја видете овде

ОГЛАС за продажба на утврден расход

Врз основа на Одлуката на Управниот одбор на ЈПКД“Комуналец“ – Струмица,број 02-2814/5 од 17.05.2022 год. и Одлуката на Управниот одбор наЈПКД“Комуналец“ – Струмица, број...

ОГЛАС бр. 3/2022

Согласно Законот за вработени во јавниот сектор(Сл. весник на РМ бр.27/14, 199/14, 27/16, 35/18 и 198/18 и Сл. весник на РСМ бр. 143/19)   ЈПКД Комуналец...

Донирано специјално возило за подигање смет на Општина Босилово

Откако Управниот одбор на „Комуналец“-Струмица донесе одлука за донација на специјално возило за смет, да и се помогне на општина Босилово, а потоа истата...

Одлука за избор на кандидати по оглас 65/2022

По претходно објавениот оглас и спроведување на сите законски регулативи ги објавуваме одлуките по претходно објавениот оглас Истите можете да ги погледнете - овде за избор...