автори мислења од комуналец

комуналец

663 ПОСТОВИ 0 КОМЕНТАРИ

Комуналец санираше дупки на 12 улици

На вкупно 12 улици во Струмица денеска работеа екипи на ЈПКД „Комуналец“. Ги санираа дупките, но и прокопите од градежните зафати што ги изведуваа...

Комуналец го подобрува водоснабдувањето на градот со нов вентил на главниот...

Денеска, по цели 40 години  се менува вентилот на главниот доводоен цевковод од браната Турија до филтер станицата, а кој го снабдува градот и...

Комуналец ги чисти улиците од наносите од поројните дождови

Екипи на јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ денеска во акција за расчистување на градот од наносите од кал и песок што ги предизвикаа...