691
0
АКЦИЈА

ЈПКД „ Комуналец „ Струмица им препорачува на сите свои корисници своите сметки да ги плаќат во 4-те наплатни центри на ЈПКД ,,Комуналец,, кои се наоѓаат во
Поранешната зграда на ЈПКД „ Комуналец „
Наплатен центар на старата чаршија
Наплатен Центар до Св. Петнаесет Тивериополски маченици
Наплатен Центар наспроти Техничкото училиште „Никола Карев„
Наплатниот Центар до Новата Управна зграда на ЈПКД „Комуналец „ на транзитниот пат спрема с. Просениково
како и онлине на адресата https://ekomunalec.24×7.mk/
Оваа се со цел да се заштитат уплатите на корисниците и да се избегнат несаканите компликации поради затварање на една од банките во државата.