Чистење на депонијата покрај патот за Валандово

Чистење на депонијата покрај патот за Валандово

1639
0
АКЦИЈА

Деновиве на излезот од Струмица за Валандово несовесни фирми и ѓрагани повторно направија мини депонија. И покрај поставувањето на табла за нефрлање на отпад и секојдневните апели,  некои фирми и поединци сеуште се однесуваат крајно неодговорно. Депонијата ке биде исчистена од страна на ЈПКД Комуналец со уште еден апел до сите да се однесуваат поодговорно, да не го фрлат својот градежен шут и отпад туку да се обратат до ЈПКД Комуналец и истиот ке биде подигнат.