Струмица се подготвува за овогодинешниот “Струмички Карневал”

Струмица се подготвува за овогодинешниот “Струмички Карневал”

1512
0
АКЦИЈА

Во пресрет на овогодинашниве случувања во склоп на “Струмичкиот Карневал” , одделението “Комунална хигиена” при ЈПКД “Комуналец” освен тековните редовни активности, започна со дополнително чистење на влезовите во градот. Апелираме дека за отстранување на шутот, граѓаните може во секое време да се обратат до јавното претпријатие.