Се изврши дезинфекција на контењерите

Се изврши дезинфекција на контењерите

1453
0
АКЦИЈА

Во текот на денот екипи од ЈПКД “Комуналец” извршија  дезинфекција на контењери за отпад. Оваа е редовна акција за нивна дезинфекција и се спроведува двапати годишно  во која сите метални контењери се мијат и дезинфекцират а се врши и поправка на оштетените контењери. ЈПКД „Комуналец“ апелира до граѓаните на совесно користење на истите.