Прекин на водоснабдување

Прекин на водоснабдување

1858
0
АКЦИЈА

Поради дефект на постојната водоводна мрежа, денес, 16.07.2018 година, понеделник, во временски период од 9 до 11 часот, без водоснабдување ќе бидат улиците “Младинска”, “Ристоман Попчевски” се до рудникот “Огражден” .Работни единици од јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец” се на терен и работат на отстранување на дефектот.