Прекин на водоснабдување во дел од градот

Прекин на водоснабдување во дел од градот

1922
0
АКЦИЈА

Се известуваат сите граѓани дека на 25.07.2018 година од 08 часот до 14 часот  поради дефект на водоводната мрежа без водоснабдување ке останат деловите од градот булевар “Гоце Делчев“ околу Жито Струмица, Филип Втори, Мало стопанство и населеното место  Дабиле. Работни единици од секторот “Водовод и канализација“ се на терен и работат на отстранување на дефектот.