Несовесно однесување

Несовесно однесување

1016
0
АКЦИЈА

Утрово неодговрни граѓани во фонтаната на булевар „Маршал Тито„ истуриле прашок за перење или некое друго средство кое создава пена. ЈПКД „ Комуналец „  го осудува оваа и секое слично уништување на урбаната опрема и изгледот  на градот и екипи работат на што поскоро враќање на претходната состојба на фонтаната со која се гордеат сите граѓани и претставува обележје на Струмица.