992
0
АКЦИЈА

ЈПКД „ Комуналец „ ги известува сите корисцници дека има отворено 5 Центри за наплата и грижа на корисници каде сите корисници можат да извршат плакање на своите сметки брзо, ефикасно  и без плакање провизија. Воедно таму можат  да се обратат и за проверка на своите сметки, склучување на договори за плакање на рати за своите заостанати сметки, пријавување  и одјавување на корисници од водоводна и канализациона мрежа како и сите останати проблеми со водовод и канализација. Со цел за поефикасно работење во функција е и онлјан плакање на сметките на https://ekomunalec.24×7.mk/Avtorizacija/Login.aspx           Наплатните Центри се наогаат на следниве локаци:


Наплатен Центар до новата управна зграда на ЈПКД „Комуналец„ на излезот од Струмица спрема с. Просениково со работно време од 07 до 15ч. од Понеделник до Петок

Наплатен Центар во поранешната управна зграда на ЈПКД „Комуналец„ со работно време од 07 до 19ч. од Понеделник до Петок и Сабота од 07 до 13ч.

Наплатен Центар на старата Струмичка чаршија со работно време од 07 до 19ч. од Понеделник до Петок и Сабота од 07 до 13ч.

Наплатен Центар до манастирот Св. Петнаесет Тивериополски Свештеномаченици со работно време од 07 до 15ч. од Понеделник до Петок

Наплатен Центар спроти Средното техничко училиште „Никола Карев„ со работно време од 07 до 15ч. од Понеделник до Петок