Известување: Прекин на водоснабдувањето

Известување: Прекин на водоснабдувањето

1295
0
АКЦИЈА

Поради отстранување на дефек на водоводна цевка , во интервал од 11 часот до 14 часот без водоснабдување ќе останат корисниците од улицата  ,, Maршал Тито од бр.1 до бр.41,, . Работна единица од одделението “Водовод и канализација” е на терен и се работи на отстранување на дефектот. Ви благодариме на разбирањето