Генерално чистење на поројот на улица “Васил Гллавинов“

Генерално чистење на поројот на улица “Васил Гллавинов“

1734
0
АКЦИЈА

По комплетното чистење на поројот „Крушевска Република“, работната единиц при одделението „Чистота“ при Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ денес 27.06.2018 година, среда, започнаа со чистење на поројот „Васил Главинов“. Рачно и со механизација се врши генерално чистење на поројот од треви и разновиден отпад фрлен во него.ЈПКД “Комуналец“ апелира посебно до граѓаните кои живеат покрај поројот, својот отпад да не го фрлаат во него. И стиот да го пријават на телефонски број 034 325 909 за да биде подигнат.