автори мислења од комуналец

комуналец

522 ПОСТОВИ 0 КОМЕНТАРИ

Реновирање на пешачките острови на улица Ленинова

Eкипи  од Одржување и управување со јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“  започнаа со хортикултурно реновирање на пешачките острови на улица Ленинова.  Се  започна со вадење...

Чистење на дива депонија на ул Бетовенова

  Деновиве несовесни граѓани кои гравитираат околу улица Бетовенова повторно го истурија својот шут и стар мебел покрај улицата на која живеат. Фотографиите и овој...

Продолжува акцијата за кроење на дрвја по улица Младинска

Се известуваат граѓаните дека екипи  од Одржување и управување со јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“дека на Недела 9 фебруари  продолжуваат  со акцијата за кроење на...

Чистење на просторот околу Ловен Дом

Екипа од Одделението “Комунална хигиена“ при ЈКПД Комуналец деновиве  го исчисти просторот околу Ловниот Дом.  Апелираме до граѓаните кои го користат овој простор кога...

Aкција за кроење на дрвја

Eкипи  од Одржување и управување со јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“  продолжија   со акцијата за кроење на дрворедите низ  улиците 24 Октомври и Младинска. Акцијата...

Продолжува акцијата за кроење на дрвја

Се известуваат граѓаните дека екипи  од Одржување и управување со јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“дека на Недела 2 фебруари  продолжуваат  со акцијата за кроење на...

Нов центар за корисници и наплата

ЈПКД Комуналец  Струмица ги известува своите корисници кои гравитираат околу средното Техничко училиште ,, Никола Карев,, дека отвори нов центар за корисници и наплата. Објектот...

Чистење на дива депонија на ул. Антон Панов

Одделението “Комунална хигиена“ при ЈКПД “Комуналец по пријава од сопственици на објекти на улицата  Антон Панов денес рачно и со механизација започна со чистење...

Кроење на дрвја низ Општина Струмица

Eкипи  од ,, Одржување и управување со јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“ денес   продолжија  со акцијата за кроење на дрворедите низ  Струмица. Се започна...

Кроење на дрвореди низ Општина Струмица

Се известуваат граѓаните дека екипи  од Одржување и управување со јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“ во Недела 26 Јануари  продолжуваат  со акцијата за кроење на...