Tековно чистење на централното градско подрачје

Tековно чистење на централното градско подрачје

1473
0
АКЦИЈА

Денес 01.03.2018 година, четврток, екипи од одделението “Комунална Хигиена“ при ЈПКД “Комуналец“ извршија тековно чистење и одржување на булеварите.