Eко акцијата продолжува

Eко акцијата продолжува

1548
0
АКЦИЈА

Денес, 20.12.2017 среда, Еко-акцијата која започна на 6 декември и ке трае до 24 декември, се одвиваше на улицата “Браќа Миладинови“ се до улица “мито Хаџивасилев јасмин“. Се исчисти и излезот кон Радовиш, а исто така акцијата продолжи околу нервното одделение на улица “Спиро Захов“.