ЈПКД Комуналец со помош за Тетово

ЈПКД Комуналец со помош за Тетово

861
0
АКЦИЈА
Како братски општини Струмица и Тетово, поради катастрофалните проблеми, општина Струмица со своја хуманитарна акција испрака помош на општина тетово

 


dsc_7237 dsc_7240 dsc_7243 dsc_7246 dsc_7252

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР