Чистење на просторот околу Ловен Дом

Чистење на просторот околу Ловен Дом

1213
0
АКЦИЈА

Екипа од Одделението “Комунална хигиена“ при ЈКПД Комуналец деновиве  го исчисти просторот околу Ловниот Дом.  Апелираме до граѓаните кои го користат овој простор кога одат на рекреација, посовесно да се однесуваат и своите отпадоци да ги фрлат во определените канти и да допринесат за почисто место за рекреација.