Прскање и остранување на тревите од тротоарите

Прскање и остранување на тревите од тротоарите

971
0
АКЦИЈА

Денес, 26.07.2017 година се изврши машинско прскање со препарат против сите видови на треви и корови на тротоарите на потегот од новиот кружен тек кај Силосите до кампусот на универзитетот “Гоце Делчев”.