Хортикултурно се уредува источниот влез во градот

Хортикултурно се уредува источниот влез во градот

1567
0
АКЦИЈА

Секторот „Одделение за управување и одржување на јавно зеленило“ при Јавно претпријатие за комунални дејности „Комуналец“,  периодов работи интензивно на уредување и разубавување на реонот на источниот влез во градот каде се се посадија цвеќиња, трева, ниски дрвца и друго зеленило соодветно за тој терен.