Уредување на Водоча

Уредување на Водоча

349
0
АКЦИЈА
ЈПКД„ Комуналец„ Струмица продолжува со чистењето и уредувањето на влезовите и главната улица низ населените места.
Пораи зголемен број на посетители за време на празникот уреден е и исчистен влезот како и центарот на Водоча со што овој локалитет добива поубав поурбан изглед. Со наша посветенос но и со одговорно однесување на сите посетители, фрлање на отпадот во поставените канти и неуништување на урбаната опрема да дадеме допринос оваа место да го задржи својот урбан еко изглед.