Трет риболовен КУП “Водоча“ на вработените во ЈПКД “Комуналец“.

Трет риболовен КУП “Водоча“ на вработените во ЈПКД “Комуналец“.

1590
0
АКЦИЈА

Недела 26-ти мај на браната Водоча се организираше традиционалниот риболовен турнир  во кој учествуваа вработени од повеќе сектори во ЈПКД Комуналец. Првото место, односно шампион на Купот е Русе Филиповски. Зад него на второто место се пласира Душко Стојанов, а третото место го освои Мирчо Танушев.