Темелно чистење и дезинфекција на контенјерите

Темелно чистење и дезинфекција на контенјерите

1732
0
АКЦИЈА

Во пресрет на овогодинешното издание на Струмица Опен Фестивал, одделението Комунална Хигиена при ЈПКД Комуналец денес 02.08.2017 година, среда, изврши акција темелно чистење и дезинфекција на контенјерите кои беа дислоцирани и повторно поставени во употреба на повеќе локации во централното градско подрачје.