Тековно чистење на булеварот “Гоце Делчев“

Тековно чистење на булеварот “Гоце Делчев“

1700
0
АКЦИЈА

Демес, 03.04.2018 година, среда се изврши тековно чистење на булеварот “Гоце Делчев“.