Тековно одржување

Тековно одржување

1627
0
АКЦИЈА

Денес 26.07.2018 година, четврток, работната единица од одделението “Комунална Хигиена“ при ЈПКД “Комуналец“ извршија тековно чистење и одржување на пресекот на улиците “15 Мај“ и “Вардарска“.