Тековно одржување

Тековно одржување

1484
0
АКЦИЈА

Работната единица од одделението “Комунална Хигиена“ при ЈПКД “Комуналец“ извршија тековно чистење и одржување на тротоарите и улиците покрај средните и основните училишта во градот. Упатуваме апел до нашите ученици да се грижат за екологијата и за животната средина, сметот да го одлагаме таму каде што треба, во контејнерите, во корпите за отпадоци.