Среќна Нова 2020 година

Среќна Нова 2020 година

1655
0
АКЦИЈА

Вработените во ЈПКД Комуналец Струмица на сите граѓани им посакуваат Здравје, Среќа, Љубов во Новата 2020 Година


Среќна Нова 2020 година

Вработените во ЈПКД Комуналец Струмица на сите граѓани им посакуваат Здравје, Среќа, Љубов во Новата 2020 Година

Gepostet von ЈПКД "Комуналец" Струмица am Dienstag, 31. Dezember 2019