Сметките од „Комуналец“ со нов формат за поголема прегледност во услугите

Сметките од „Комуналец“ со нов формат за поголема прегледност во услугите

1932
0
АКЦИЈА

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ од овој месец почна со доставување на сметките за наплата во нов формат.