Се уредува просторот околу новиот кружен тек

Се уредува просторот околу новиот кружен тек

2117
0
АКЦИЈА

Денес 04.08.2017 година, петок, се започна со посипување на земја на новиот кружен тек кој се наоѓа на пресекот на булеварот Гоце Делчев и транзитниот пат. Следува хортикултурно уредување на и околу кружниот тек.