Се поставија нови заштитни лимени конструкции на контењерите на ул.”Братство Единство”

Се поставија нови заштитни лимени конструкции на контењерите на ул.”Братство Единство”

1832
0
АКЦИЈА

Продолжи поставувањето на заштитни лимени конструкции на контењерите во градот. Во текот на вчерашниот ден се изврши поставувањето на овие конструкции на потегот на улицата “Братство Единство” од булеварот “Маршал Тито” до транзитниот пат.