Се отстранува нарасната вегетација и отпад во напуштен станбен објект на улица...

Се отстранува нарасната вегетација и отпад во напуштен станбен објект на улица „Дрварска“

1832
0
АКЦИЈА

Екипи од оделенијата „Комунална Хигиена“ и „Градско Зеленило“ од вчера работат на отстранување на  нарасната вегетација и отпад во напуштен станбен објект на улица „Дрварска“ на пресекот со улицата „Младинска“.