Се врши припрема за пролетно садење и уредување на градот

Се врши припрема за пролетно садење и уредување на градот

1475
0
АКЦИЈА

“Одделението за управување и одржување на јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“ започна со вршење припрема на јавните зелени површини по зимскиот период. Се врши и длабока обработка на почвата како припрема за пролетно садење и уредување на паркот, булеварите и останати јавни зелени површини.