Се вршат припреми за хортикултурно сеење

Се вршат припреми за хортикултурно сеење

1512
0
АКЦИЈА

Деновиве, “Одделението за одржување и управување со јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“ работи на расчистување на Градскиот парк, се врши и длабока обработка на почвата како припрема за пролетно садење и уредување на паркот.