Санација на урбаната опрема во Градскиот Парк

Санација на урбаната опрема во Градскиот Парк

1885
0
АКЦИЈА

Работни единици од одделението “Зеленило“ при Јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец“ започнаа со акција за санација на урбаната опрема во Градскиот Парк. ЈПКД Комуналец апелира до сите граѓани да ја чуваат сега обновената урбана опрема,  детските игралишта како би допринеле истите да останат во употреблива состојба.