Рециклирање – „Едукативна Ре-Анимација“ на Еколошката Свест

Рециклирање – „Едукативна Ре-Анимација“ на Еколошката Свест

2077
0
АКЦИЈА

Проследете го второто видео од серијалот насловен „Едукативна Ре-Анимација“ во кое се зборува за методите на рециклирање.


Ова е второ од десетте видеа кои Здружение Рефлексија ги изработува во рамки на проектот „Едукативна Ре-Анимација“ на Еколошката Свест, поддржан од Општина Струмица.

2. Рециклирање – „Едукативна Ре-Анимација“ на Еколошката Свест

Проследете го второто видео од серијалот насловен „Едукативна Ре-Анимација“ во кое се зборува за методите на рециклирање. Ова е второ од десетте видеа кои Здружение Рефлексија ги изработува во рамки на проектот „Едукативна Ре-Анимација“ на Еколошката Свест, поддржан од Општина Струмица.

Gepostet von Рефлексија (Reflection) Strumica am Montag, 20. August 2018