Реконструкција на водоводната мрежа во населено место Габрово

Реконструкција на водоводната мрежа во населено место Габрово

1777
0
АКЦИЈА

Во тек се градежните работи за реконструкција на водоводната линија во неселено место Габрово.


“Веднаш потоа следува тестирање на водоводните линии кои што постојат уште многу одамна, но кои се уште не се ставени во функција и мислам дека во догледен период, цел тој систем ќе биде ставен во употреба.“ изјави градоначанкиот Коста Јаневски кога започнуваа овие активности во населено место Габрово.