Расчистување на пешачките зони и плоштадот “Гоце Делчев“

Расчистување на пешачките зони и плоштадот “Гоце Делчев“

1678
0
АКЦИЈА

Зимската служба при ЈПКД “Комуналец“ го расчистува снегот  на градскиот плоштад “Гоце Делчев“ и останатите пешачки зони во градот, на терен се возила за отстранување на снегот од пешачките зони и тротоарите.