Пролетна акција за генерално чистење на градот

Пролетна акција за генерално чистење на градот

1545
0
АКЦИЈА

Продолжува пролетната акција за генерално чистење на градот. Денес 13.05.2018 недела, на терен излегоа екипи од работната единица ‘Комунална хигиена’ и се изврши чистење во населбата Карпош до старата касарна. Ќе бидат опфатени сите места. Апелираме  до граѓаните, посебно до тие во населените места, да бидат повнимателни со фрлањето на отпадот, особено во овие месеци кога се врши и пролетно чистење на домовите, и истиот да го фрлаат на места одредени за него.