Продолжува кроењето на дрворедите во градот

Продолжува кроењето на дрворедите во градот

1683
0
АКЦИЈА

Редовното одржување и уредување на дрворедите во градските средини е од големо значење, како за правилниот раст на стеблата, така и за нивната естетска и безбедносна компонента.


Со соодветна механизација екипи од одделението “Механизација“ работеа на кроење и кастрење на дрва од левата и десната страна на улицата “Маврово“ кон “Старата градска чаршија“.