Прекин на водоснабдувањето на ул.“Гоце Делчев“, “Мало Стопанство“ и населено место Дабиље

Прекин на водоснабдувањето на ул.“Гоце Делчев“, “Мало Стопанство“ и населено место Дабиље

1654
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводната мрежа,денес 16.04.2018 година, понеделник, во период од 09 до 12 часот, без водоснабдување ќе бидат: ул.“Гоце Делчев“, “Мало Стопанство“ и населено место Дабиље. Работната единица “Водовод и канализација“ е на терен и работи на отстранување на дефектот.