Прекин на водоснабдувањето на дел од улиците “Коста Бозов“ и “Иљо Шопов“

Прекин на водоснабдувањето на дел од улиците “Коста Бозов“ и “Иљо Шопов“

2078
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводната мрежа, денес, 29 ноември 2017 година, во период од 9 часот до 12 часот, без водоснабдување ќе останат дел од улицата “Коста Бозов“ и дел од улицата “Иљо Шопов“. Екипи од ЈПКД “Комуналец“ се на терен и работат на што побрзо остранување на дефектот.