Поставени нови “легнати полицајци” на ул.Моша Пијаде, ул.11 Октомври и бул.Маршал Тито

Поставени нови “легнати полицајци” на ул.Моша Пијаде, ул.11 Октомври и бул.Маршал Тито

2138
0
АКЦИЈА

Се обновува постојната сообраќајна сигнализација во градот. Денес се обновија така наречените „легнати полицајци„ на две локации во градот, на потегот од улиците “11 Октомври” и “Моша Пијаде” покрај основното училиште “Сандо Масев” и булеварот „Маршал Тито” покрај средното општинско училиште „Никола Карев”.