Повторно вандалско дивеење на градскиот плоштад “Гоце Делчев“

Повторно вандалско дивеење на градскиот плоштад “Гоце Делчев“

2349
0
АКЦИЈА

Безобѕирниот вандализам во Струмица продолжува, непознати сторители се повеќе својата декаденција ја манифестираат со уништување на заедничкото добро, на мета повторно беа жардинериите на плоштадот “Гоце Делчев“. Како ЈПКД “Комуналец“Струмица го осудуваме вандализмот и повторно апелираме и понатаму за подигање на свеста кај несовесните граѓани кои ги уништуваат јавните добра. Се преземаат мерки за откривање на сторителите.