Патрон Празник ,,Светите Петнаесет Тиверолиополски свештеномаченици,,

Патрон Празник ,,Светите Петнаесет Тиверолиополски свештеномаченици,,

1925
0
АКЦИЈА

ЈПКД ,, Комуналец ,, упатува честитки до сите  граѓани од Општина Струмица по Повод патрон Празникот на градот Струмица  ,,Светите Петнаесет Тиверолиополски свештеномаченици,,