Отпад – „Едукативна Ре-Анимација“ на Еколошката Свест

Отпад – „Едукативна Ре-Анимација“ на Еколошката Свест

1704
0
АКЦИЈА

Проследете го првото видео од серијалот насловен „Едукативна Ре-Анимација“ во кое се зборува за проблемите со отпадот.


Ова е прво од десетте видеа кои Здружение Рефлексија ги изработува во рамки на проектот „Едукативна Ре-Анимација“ на Еколошката Свест, поддржан од Општина Струмица.Фотографија на Рефлексија (Reflection) Strumica.