Онлајн плаќање на Вашата комунална сметка

Онлајн плаќање на Вашата комунална сметка

33386
0
АКЦИЈА

ЈПКД „Комуналец„ Струмица по барање на голем број корисници овозможи ОНЛАЈН плаќање на комуналната сметка. Се што треба да направите е да ја посетите страната www.ekomunalec.24×7.mk/ , да го внесете бројот на баркодот на вашата сметка и вашиот е-маил на кој ке добиете потврда дека сметката е платена. За сите прашања во врска со онлајн плаќањето можете да се обратите и на                        e-smetka@komunalec-strumica.com.mk и во најскоро време ќе добиете одговор. До страната за онлан плакање можете да дојдете и преку копчето поставено на нашата веб страна www.komunalec-strumica.com.mk